| FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
~FeRDiBaBa~
Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 37 Nerden : ANTAKYA Kişisel İletiniz : Olmasaydı Derdimiz; Söyler miydi Ferdi Abimiz Kayıt tarihi : 03/07/07
MeLeGiM MeLegİm: (10000/0)
| Konu: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Paz Tem. 22, 2007 12:12 pm | |
| | |
|
| |
^^PaTRoN^^
Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 124 Nerden : Varlığınla Yokluğunun Arasındayım.. Kişisel İletiniz : ..::BEŞİKTAŞ::.. Kayıt tarihi : 03/07/07
MeLeGiM MeLegİm: (0/0)
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Paz Tem. 22, 2007 6:47 pm | |
| Emeğine Sağlık Ferdibaba..Şarkı da Slayt da Çok GÜzel | |
|
| |
yağmur_tanesi
Mesaj Sayısı : 270 Yaş : 33 Nerden : ZIKKIMIN KÖR DİBİNDEN Kayıt tarihi : 05/07/07
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Paz Tem. 22, 2007 8:31 pm | |
| paylaşımın için saol ferdi tayfurun en sevdiğim şarkılarından biri | |
|
| |
~FeRDiBaBa~
Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 37 Nerden : ANTAKYA Kişisel İletiniz : Olmasaydı Derdimiz; Söyler miydi Ferdi Abimiz Kayıt tarihi : 03/07/07
| Konu: Ferdi Tayfur Yüreğimde Yara Var Paz Ağus. 05, 2007 9:49 am | |
| | |
|
| |
yağmur_tanesi
Mesaj Sayısı : 270 Yaş : 33 Nerden : ZIKKIMIN KÖR DİBİNDEN Kayıt tarihi : 05/07/07
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Paz Ağus. 05, 2007 11:04 am | |
| süper şarkı abicim paylaşımın ve verdiğin emekler için saol | |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Ptsi Ağus. 06, 2007 9:20 am | |
| | |
|
| |
^^PaTRoN^^
Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 124 Nerden : Varlığınla Yokluğunun Arasındayım.. Kişisel İletiniz : ..::BEŞİKTAŞ::.. Kayıt tarihi : 03/07/07
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Ptsi Ağus. 06, 2007 12:34 pm | |
| Dinlemeye Gerek Bİle Yok...Süpperrrrrr Emeğine Sağlık | |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| |
| |
^^PaTRoN^^
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Çarş. Ağus. 08, 2007 8:13 am | |
| Al Benden de O Kadar...
Ferdi Müslüm Orhan Ümit Besen Başka Tanımam...Diğerleri Dediğin Gibi | |
|
| |
yağmur_tanesi
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Çarş. Ağus. 08, 2007 8:21 am | |
| bende kurtuluşva patrona katılıyorum benim için şarkıların güzel olması önemli değil şarkıcı adam gibi adam olsun ondan sonra zaten gerisi gelir | |
|
| |
^^PaTRoN^^
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Çarş. Ağus. 08, 2007 8:26 am | |
| Şarkılarda Önemli de..Asıl Olan Seninde Dediğin Gibi Adam Gibi Adam Olsunlar | |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Cuma Ağus. 10, 2007 10:27 pm | |
| Benim yorum yapmama gerek yok heralde.Bilen biliyo zaten. | |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| Konu: Ferdi Tayfur - Gönül Yorgunu Salı Ağus. 21, 2007 11:15 am | |
| | |
|
| |
^^PaTRoN^^
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Salı Ağus. 21, 2007 11:23 am | |
| Harikasın Yaw...Emeğine Sağlık Ferdibaba Çok Güzel | |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Salı Ağus. 21, 2007 2:30 pm | |
| Reca ederim patron beğenmene sevindim. | |
|
| |
kUrtUlUş
Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 49 Nerden : Hatay Kayıt tarihi : 07/08/07
MeLeGiM MeLegİm: (10000/10)
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Ptsi Eyl. 10, 2007 10:16 pm | |
| Sağol ferdibaba yeni izledim..Süper klip. | |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Salı Eyl. 11, 2007 8:36 am | |
| | |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Salı Eyl. 11, 2007 8:39 am | |
| Bu klibi cok hosuma gidiyo yaw, çektigi klipler arasinda en güzeli. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) C.tesi Eyl. 29, 2007 4:13 pm | |
| senden başka birşey bekleyemezdk ya ferdi baba öyle değil mi seni ferdici |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Salı Ekim 02, 2007 4:37 pm | |
| | |
|
| |
kara_kule
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 38 Nerden : KARANLIK GECELERDEN... Kayıt tarihi : 09/07/07
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Çarş. Ekim 03, 2007 12:19 am | |
| ellerine sağlık ferdibaba | |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| Konu: FERDİ TAYFUR ŞARKI SÖZLERİ Perş. Ekim 11, 2007 9:49 pm | |
| ALIŞTIM
Duyarsan ağlama canım sevgilim Ben her gün ölüp dirilmeye alıştım Bazen şehirlerde bazen köylerde Bir yırtık resminle aramaya alıştım Dediler aşk için yakma kendini Bilmezler içimdeki sevgimi Sana bağlamışım ben gençliğimi Derbeder etsende sürünmeye alıştım Karanlık gecelerin sessizliğinde Geçiyorum kendimden can kalmaz bende Bazen vadilerde bazen çöllerde İsmini haykırıp ağlamaya alıştım Bir garip aşığım sevdim gönülden Felek yar etmedi seni aldı elimden Derdim yetmez gibi elin dilinden Her gün bin bir türlü söyleyene alıştım Gücüm yetmez dağ başında kalırsam Ferhat gibi kayaları delersem Kerem olur aşklarla yanarsam Bağrımı dağlayan kora alıştım
BİR AVUÇ GÖZYAŞI
Aşkıma karşılık vermedin diye Hayata dünyaya küstümmü sandım Yeniden yarattım kırık kalbimi Eridim tükendim bittimmi sandın
Aşkıma karşılık vermedin diye Hayata dünyaya küstümmü sandım Yeniden yarattım kırık kalbimi Eridim tükendim bittimmi sandın
Bir avuç gözyaşı birtek zararım Döktüğüm yaşlara hala yanarım
Şimdi eskisinden çok bahtiyarım Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın
Bir ömür değmezmiş aşkla yanmaya Kederle hüzünle dertle dolmaya Yeniden başladım bak yaşamaya Aşkınla sürünüp düştümmü sandın
Bir ömür değmezmiş sana yanmaya Kederle hüzünle dertle dolmaya Yeniden başladım bak yaşamaya Aşkınla sürünüp düştümmü sandın
Şimdi eskisinden çok bahtiyarım Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın
BİLEMEZSİN
Sen aski ömrünce tanimadinsa Sevmek ne demekdir bilemezsin sen Bir resme bakip da aglamadinsa Özlemek ne demek bilemezsin sen
Seni derk ederken yıkılmadınsa Sevda kurşunuyla vurulmadinsa Her sey bitti derken kahrolmadınsa Ayrılmak ne demek bilemezsin sen
Bildigin yollarda kayıp olmadinsa Geceye dost diye sıgınmadınsaa Kadehlerı kırıp aglamadınsa Yalnızlık ne demek bilemezsin sen
Seni derk ederken yıkılmadınsaa Sevda kursunuyula vurulmadınsa Her sey bitti derken kahrolmadınsa Ayrılmak ne ddemek bilemezsin sen
BAĞ BOZUMU
Bir bağ bozumuydu gidişin Plajlar boşalmıştı Bilmem farkındamıydın halimin Aklım sana takılmıştı
Nasılda geçiverdi Koskoca bir yaz mevsimi Şimdiden özler oldum O güzel gözlerini
Bir bağ bozumuydu gidişin Plajlar boşalmıştı Bilmem farkındamıydın halimin Aklım sana takılmıştı
AŞAMIYORUM ENGELLERİ
Ne zaman gelecek o gün seni göreceğim Ne vakit gelecek o gün sevinçten öleceğim Uşuyorum yokluğunda yaşıyorum yaşamaksa Düşeceğim kurtarmassan bir tarafım hep uçurumda
Ya beni al yanına Canım feda yoluna Bu eziyet bir bela Yoksa cezamı aşkın bana
Aşamıyorum engelleri gözüm kara gönlüm deli Bu aşkın sence bedeli yaşamaktan vazgeçmekmi Sebebi sensin yalnızlığın bu dipsiz kör karanlığın İçimdeki yangıların sönmedi yar hiç sönmedi
Doymadım doyamamki güzelliğinin tarifi yok İçindeki sevda seli okyanuslardan dahada çok Söyle neden bizi vurdu bu ayrıklık neyin nesi Hadi gel geç olmadan bitmesin bu aşk hikayesi
Ya beni al yanına Canım feda yoluna Bu eziyet bu bir bela Yoksa cezamı aşkın bana
Aşamıyorum engelleri gözüm kara gönlüm deli Bu aşkın sence bedeli yaşamaktan vazgeçmekmi Sebebi sensin yalnızlığın bu dipsiz kör karanlığın İçimdeki yangıların sönmedi yar hiç sönmedi
BİR YABANCI GİBİ
Sensiz ne günlerin ne mevsimlerin Yok artık deeri yok benim için Hatırı kamasın resimlerin Yırtmadan son defa bak benim için Bak benim için
Madem ki son sözün elveda artık Madem ki son çare ayrılmak artık Ecelim elinden olmasın yazık Bir yabancı gibi git benim için
Gözlerime yaslar doluverse de Ellerim elinde kalıverse de Anılar yolumu kesiverse de Ardına bakmadan git benim için Git benim için
Madem ki son sözün elveda artık Madem ki son çare ayrılmak artık Ecelim elinden olmasın yazık Bir yabancı gibi git benim için
KURTULDUM
Seninle kopardık bütün bağları Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra
Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgilim pişman olursan Başını taşlara vur bundan sonra
Kurtuldum kurtuldum senden böylece İbadet başlattım artık her gece Dualarla böyle mutluyum bence Tanrıyla aramda aşk bundan sonra
Bitmesin isterdim umutlarımız Bitmesin isterdim duygularımız Ne çıkar sel olsa gözyaşlarımız Yeniden başlamak zor bundan sonra
Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursusan Neyleyim sevgilim pişman olursan Başını taşlara vur bundan sonra
Kurtuldum kurtuldum senden böylece İbadet başlattım artık her gece Dualarla böyle mutluyum bence Tanrıyla aramda aşk bundan sonra
POSTACILAR
Uzaklara sesım duyulmuyormu Cektırdıgın bu hasretlık yetmıyormu Gel fanı dünyada mesut olalım Sonunda canlarımız alınmıyormu
Postacılar mektubunu getırmez oldu Gelde gör halımı bak bak neler oldu Unutmus gıbısın canım sevgılım Yoksa yemınlerımız hayalmı oldu
Ömrümüz gecıyor nesesız tatsız Bır ben mıyım dünyada evsız yuvasız Kuslar kadar bıle sevılemedım Benım mevsımlerım gecer baharsız
GÖNÜL YORGUNU
Sebepsiz bu dargınlığımız Günah değil mi ayrı kalmamız Mümkün değil sevgilim Aşkımızı unutmamız sevgimizi unutmamız Önce beni sevip de Sonra bir başka oldun Sanki kimse kalmamış gibi Geldin de beni buldun Sen hayatta sevilmiş Ya sevilmemiş birisin Ya çok gün görmüş Ya görmemiş birisin Sen açtın kalbime bu kapanmaz yarayı Tanıtamadım sana beyaz ile karayı Ne aradın sevgilim ne sordun halimi Anlamadın sevgimi acı doluyum Tanrım sana da versin Karşılıksız sevgiyi Sende çek bu çileyi Dermansız derde tutul Sev de sende unutul Gel bende bul çareyi Umutlara sarılmış Sevmişte terk edilmiş Bir gönül yorgunuyum Aşk yolunda ezilmiş Üzülenle üzülmüş Yüreğinden vurulmuş Zalimin mahkumuyum
SENİ DİLENDİM
Gözümde hasretin dinmez yağmuru Kadere el açıp seni dilendim Bitirdin bendeki bütün gururu Yüz kızartıp senden seni dilendim
Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden sensizlik sarhosu oldum bilmeden İçtiğim kadehten seni dilendim
Bekledim rüzgarlar esip geçtikçe Seni bana geri getirmedikçe Açıp ellerimi böyle her gece Doğmayan güneşten seni dilendim
Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden sensizlik sarhosu oldum bilmeden İçtiğim kadehten seni dilendim
SENİN İÇİN
Ne güzeldi hayallerim ne güzeldi rüyalarım Gündüzlerim gecelerim yıldızlarım ne güzeldi
Şimdi neden bu haldeyim kırık dökük biraneyim Unutturdun beni bana bilmiyorum ben benmiyim
Ne güzeldi geçen yıllar ne güzeldi yaşananlar Mutluluktan uçuyordum umutlara koşuyordum
Şimdi neden bu haldeyim kırık dökük biraneyim Unutturdun beni bana bilmiyorum ben benmiyim
-Şiir-
Garip derki neyleyim Derdim kime söyleyim Can vermeden gel göreyim Öleceğim senin için İbatedim senin için Dualarım senin için senin için
SİTEM
Seninle bir yuvamız olsun isterdim Ömrüm kollarında geçsin isterdim Senden başkasını nasıl severdim Sen beni bir türlü anlamıyorsun
Ben seni svedim diye Sitem mi ediyorsun Ben seni sevdim diye Benden kaçıyorsun
Söyle hayırsız söyle Nedir bu halin Söyle sen kendini ne sanıyorsun
Gülerken ağlayan garibe döndüm Mutluydum birden bire derde büründüm Öl desen yolunda bilki ölürdüm Sen beni bir türlü anlamıyorsun
Ben seni sevdim diye Sitem mi ediyorsun Ben seni sevdim diye Benden kaçıyorsun
Söyle vefasız söyle Nedri bu halin Söyle sen kendini ne sanıyorsun
YILDIZLARDA KAYAR
Karanlık gecelerin yıldızı sensin Hep beni bekletip hep söyletirsin Hep yalan yeminler Hep yalan sözler Bir gün gerçek olup gelemez misin Ooofff
Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye gelemez misin
Aydınlık dünyamı karartmadan gel Simsiyah saçımı ağartmadan gel Şimdilik güzelsin herşey seninle Seni son bir defa görmem belkide
Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye gelemez misin Gelemez misin
YARALIYIM DERTLİYİM
Seni sevip sensiz olmak Istıraptır acıdır Bir bakışın bir gülüşün Gönlümün ilacıdır Yaralıyım dertliyim Doğuştan kederliyim Öyle başımı döndürdün ki Bu alemin neresindeyim Belki bugün belki yarın Bu sevgimi anlarsın Pişmanlık duyduğunda Sende böyle yanarsın
LÜTFEN EMEĞE SAYGI | |
|
| |
^^PaTRoN^^
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Ptsi Ekim 15, 2007 3:32 pm | |
| Yüreğine Sağlık Ferdibaba | |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Ptsi Ekim 15, 2007 8:31 pm | |
| Sagolasin desene sonunda bi gören çıktı.
Ben aslında bu sözleri ferdi tayfurun sarkılarını görün diye eklemedim.
İnsan karsısındakine ne msj göndermek istese(sitem,aşk vb.) bu sarkıların
içinde var. En basitinden msn'ye bu sarkılardan alıp yazıyom.
Tabi herkes tek tek okumaz. Neyse genede hepinize teşekkür ederim. | |
|
| |
kUrtUlUş
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) C.tesi Ekim 20, 2007 4:08 am | |
| ferdibaba paylaştığın için sağol.Hepsi damar.Hatta damar oğlu damar olan var:YILDIZLARDA KAYAR.Bi söylede dinleyelim diyesi geliyo insanın.... | |
|
| |
kUrtUlUş
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) C.tesi Ekim 20, 2007 4:30 am | |
| Avatarında 1 numara bu arada. Farzet yeni gördüm. Bu filmi hatırlıyon değil mi? Şuan alıştırma yapıyolar... | |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| |
| |
~FeRDiBaBa~
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) C.tesi Ekim 20, 2007 1:56 pm | |
| Belki bi gün söyleriz kısmet olursa. | |
|
| |
kUrtUlUş
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) Paz Ekim 21, 2007 8:40 am | |
| Zevkinen dinneriz ferdibaba | |
|
| |
kUrtUlUş
| |
| |
^^PaTRoN^^
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) C.tesi Ara. 01, 2007 12:25 pm | |
| Bağlama Çalmayı Bİlen Biri Olsa Şimdiye Atmıştık.. | |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| Konu: Geri: FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) C.tesi Ara. 01, 2007 1:05 pm | |
| 14 aralıkta geliyomuş bi bağlamacı yapabilirsek o arada yaparız bişeler | |
|
| |
| FERDİ TAYFUR(Ferdibaba:) | |
|