| Siz Olsanız Ne Cevap Verirsiniz? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
~FeRDiBaBa~
Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 37 Nerden : ANTAKYA Kişisel İletiniz : Olmasaydı Derdimiz; Söyler miydi Ferdi Abimiz Kayıt tarihi : 03/07/07
MeLeGiM MeLegİm: (10000/0)
| Konu: Siz Olsanız Ne Cevap Verirsiniz? Çarş. Ağus. 27, 2008 12:05 pm | |
| Saygin bir firmada yönetim, işe girmek isteyenlere bir soru sormuş ve soruya en uygun cevabı veren kişiyi işe almışlar. Bu soruda dogru veya yanlış cevap diye bir şey yok, sadece düşünce sistemi önemli. Soru şu: Karanlık yağmurlu bir gece, yağmur yağıyor, fırtına var, gök gürlüyor ve siz sabaha karşı 02.00'de tek başınıza ıssız bir yolda araba ile gitmektesiniz. Arabanız iki kişilik. Biraz ilerde otobüs durağında 3 kişi bekliyor. Birincisi bir doktor, sizi daha önce geçirdiginiz kalp krizinden kurtarmış. Ikinci kişi, çok yaşlı ve hasta neredeyse ölmek üzere olan birisi. Üçüncüsü, hayatınizın rüyası, her zaman tanışmak için can attığınız birisi. Hava gittikçe kötüleşiyor ve arabanızda sadece bir kisiye yer var. Böyle bir durumda ne yapardınız? Burada doğru veya yanlış cevap diye bir şey yok sadece her bir kişinin durumu algılayışı ve ele alışı var. Bu görüşmede cevapların % 90'ı "yaşlı adamı alırdım" olmuş, olmuş ama sadece bir kişiyi ise almışlar. O kisinin cevabı acaba nasılmış? | |
|
| |
^^PaTRoN^^
Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 124 Nerden : Varlığınla Yokluğunun Arasındayım.. Kişisel İletiniz : ..::BEŞİKTAŞ::.. Kayıt tarihi : 03/07/07
MeLeGiM MeLegİm: (0/0)
| |
| |
~FeRDiBaBa~
Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 37 Nerden : ANTAKYA Kişisel İletiniz : Olmasaydı Derdimiz; Söyler miydi Ferdi Abimiz Kayıt tarihi : 03/07/07
| |
| |
^^PaTRoN^^
Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 124 Nerden : Varlığınla Yokluğunun Arasındayım.. Kişisel İletiniz : ..::BEŞİKTAŞ::.. Kayıt tarihi : 03/07/07
| |
| |
~FeRDiBaBa~
| |
| |
^^PaTRoN^^
| |
| |
~FeRDiBaBa~
| Konu: Geri: Siz Olsanız Ne Cevap Verirsiniz? Ptsi Eyl. 01, 2008 4:25 pm | |
| | |
|
| |
^^PaTRoN^^
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siz Olsanız Ne Cevap Verirsiniz? Cuma Ekim 24, 2008 4:47 am | |
| Ben Olsam Şu Cevabı Verirdim? Doktor Araba Sürmesini Bilir Elbet..Ben İnerdim Doktor Arabayı Kullanır,Yaşlı Adamı Hastaneye Yetiştirirdi.Yolda Gerekli Yardımı Yapardı.Geriye Tanışmak İçin Can Attığım Kişi Kalırdı...onunlada durakta tanışırdım....oldu mu ibocumun yerine ben kazansam evet hediyem nerde...canım benim ibocum kızmadın dimi zaten ne verirse kırışırız ok |
|
| |
^^PaTRoN^^
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siz Olsanız Ne Cevap Verirsiniz? C.tesi Ekim 25, 2008 6:59 pm | |
| senden aralakladım zaten canım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siz Olsanız Ne Cevap Verirsiniz? C.tesi Ekim 25, 2008 6:59 pm | |
| |
|
| |
~FeRDiBaBa~
| |
| |
^^PaTRoN^^
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siz Olsanız Ne Cevap Verirsiniz? Çarş. Ekim 29, 2008 10:10 am | |
| aşk olsun hemen suçu bana benim de bi suçum yok ya hain patron |
|
| |
| Siz Olsanız Ne Cevap Verirsiniz? | |
|